het verhaal

mijn naam is laurence boxus. ik ben ontzettend graag creatief bezig. een bijzonder ingrijpende gebeurtenis in mijn leven heeft ervoor gezorgd dat ik juweeltjes ben beginnen maken. 
om het overlijden van mijn zus een plaats te kunnen geven, wilde ik ‘iets doen’ wat me positieve energie zou geven en dat bleek uiteindelijk het maken van juwelen te zijn. ik herinner me trouwens dat mijn zus, die zélf juwelenontwerpster was, me altijd vertelde dat het maken van juwelen zo therapeutisch werkte voor haar. en ik heb ontdekt dat dit voor mij hetzelfde effect heeft gehad! en wat bovendien leuk was, is dat heel wat mensen positief gereageerd hebben op wat ik maak en dat heeft me nog meer energie gegeven om ermee door te gaan! 
'spread the love by lb' staat voor delicate en volledig handgemaakte fantasiejuweeltjes. de naam is een verwijzing naar mijn lieve zus bénédicte die een krak was in het vinden van hartjes, vooral van stenen in de vorm van een hart. deze juwelencollectie is een eerbetoon aan haar, die op 47 jaar overleden is aan een uiterst agressieve kanker. 

daarom gaat bij iedere aankoop 5 euro integraal naar kom op tegen kanker. zo steun jij ook het broodnodige onderzoek naar de ziekte die helaas nog teveel mensen onder ons treft.

spread the love!
mijn allerliefste zus en inspiratiebron, bénédicte, 1965 - 2013

'spread the love by lb' steunt het kankeronderzoek. bij elke aankoop gaat 5 euro integraal naar 'kom op tegen kanker'

officieel actienummer kotk: 110253861